Madeira

 

R. Tristáo vaz teixeira 126, 9125-068 Caniço, Portugali

Tämä upea lomahuvila sijaitsee ylellisellä asuinalueella, lyhyen kävelymatkan päässä palveluista sekä Garajaun uima-rannasta. Tämä on yksityinen lomahuvila lähellä Atlantin valtamerta. Täällä meri sekä rauhallisuus sulautuvat yhteen, suoden ihanaa mielenrauhaa sen asukkaille. Lisäksi asuinalue on äärimmäisen turvallinen, idyllinen sijainti myös lapsiperheille! Talo on turvallinen: vaahtosammutin, palovaroitin, turvallisuus ja ensiapulaukku löytyvät.

Korkeatasoiset sisätilat (262 m2) ovat kahdessa kerroksessa

Alhaalta löytyy iso avoin olohuone suurine ikkunoineen merelle päin. Täältä löytyy Wifi, kaapeli-TV, DVD, takka, biljardi -pöytä, ruokailuhuone, wc sekä parveke merelle päin. Lisäksi hyvin varusteltu uusittu keittiö, jossa Inductio -liesi, uuni, mikro, tiskikone, pyykinpesukone ja -kuivausteline sekä jääkaappi-pakastin. Kylpyhuoneessa Hiustenkuivain.

Ylhäällä on 3 isoa makuuhuonetta, jossa vuodepaikkoja 6 hengelle ja 2 kylpyhuonetta. Lisäksi erillinen koko talon mittainen, kalustettu parveke merelle päin (etelään), jossa pääset ihailemaan upeaa Atlanttia sekä kaunista Jeesus -patsasta, kuten Rio De Janeirossa.

Puutarha

Puutarha on kuin paratiisi, jossa mieli lepää palmujen ja kukkaloisteen kauneudessa. Mm. banaanipuita ja sellaisia harvinaisia marjapensaita, joita voit löytää ainoastaan Madeiralta.  Voit sukeltaa isoon omaan uima-altaaseen ja sen jälkeen nauttia auringon säteistä aurinkotuoleilla. Täältä löytyy myös oma grilli ruokailualueineen sekä suihku- ja wc-rakennus.

Tämä Villa on madeiralaisen miljonäärin rakentama ja todella upea kohde perheen tai ystävien kanssa lomailuun ympäri vuoden. Anna itsesi uppoutua tämän saaren elämyksiin päivisin ja nauti iltaisin maittava illallinen tai BBQ portugalilaisen viinin kanssa, tässä upeassa luksus-tason Villassa. Illan hämärtyessä puutarhan ja uima-altaan valaistus sekä tähtitaivas luovat ihanan unohtumattoman tunnelman.

Autokatos, jossa paikat 2 autolle sekä etäohjauksella toimiva portti.

Soveltuu myös esim. 50-, 60- tai 70-vuotispäivien juhlapaikaksi, astiasto jopa 12 hengelle.

HINTA

1.200 € / 2 hlöä / viikko
2.000 € / 2 hlöä / 2 viikkoa

lisähenkilöt 15 € / hlö / päivä

pidemmistä vuokra-ajoista neuvotellaan erikseen

Perussiivousmaksu sisältyy vuokrahintoihin. Siivousmaksu sisältää perusteellisen siivouksen ammattilaisen toimesta. Vuokrakohteen mukavuuden ja pitkäkäyttöisyyden vuoksi edellytämme vuokralaiselta, että huvila on palautettu asiallisessa kunnossa eli tiskit on pesty, jääkaappi tyhjennetty ja roskat viety pois. Kiitämme vieraitamme huolenpidosta.

Pyyhkeiden ja liinavaatteiden vuokraus sisältyy hintoihin. 1 setti per hlö, max 6. hlöä.

Lomakohteen arvokkuuden ja hienouden vuoksi kohdetta vuokrataan vain hyvin ja siististi käyttäytyville henkilöille. Paikallinen lomaemäntä tarkistaa tullessa ja lähtiessä yhdessä vuokraajan kanssa, että tilat ovat kunnossa loman päätyttyä.

Allergiasyistä lemmikkien tuonti talolle on kielletty.

 

Vuokraus- ja palvelutiedustelut, Joel Lingman +358 (0) 50 5629250

joel.lingman@eerolehti.fi

Calendar:


Varaustilanne

Liikkuminen ja palvelut

Talo sijaitsee noin 8 minuutin ajomatkan päässä Funchalin keskustasta ja noin 15 minuutin päässä lentokentästä. Noin 5 minuutin kävelymatkan päässä ovat ruokakauppa, leipomo-kahvila, kampaamo, apteekki, raha-automaatti, bussi-pysäkki sekä useat eri ravintololat ja liikkeet. Lisäksi lähimmälle Palheiro Golf -kentälle ajat noin 10 minuutissa ja Funchalin keskustasta löydät hienon Kasinon. 

Garajaun rannalta mm. sukellusmatkoja upeisiin, suojeltuihin luolastoihin.

Meriretkiä sekä kalastusmatkoja: Esim. harvinaista Espada-nimistä kalaa näkee Japanin ulkopuolella vain Madeiralla!

Vesipuisto 15 min ajomatkan päässä, köysirata Monte-vuorelle ja Montepalasin trooppiseen puutarhaan sekä kasvitieteelliseen puutarhaan. 

Funchalin Vanha kaupunki, jonne pääsee kääntymällä moottoritien ensimmäisestä Funchal liittymästä. Talolta n. 7 km. Lisäksi voi ajella sinne myös vanhaa tietä.

Halutessaan auton voi vuokrata helposti lentokentältä, talon lähellä myös autovuokraamo.