Les Gets - Le Grand Paradis

63 Route des Chavannes, 74260 Les Gets

Mahtava myös alamäki- ja maantiepyöräilyyn! Lähistöllä vuosittain lajin suurtapahtuma Crankworx!

Le Grand Paradis on Ranskan Alpeilla, idyllisen pienen alppikylän keskustassa olevan alppitalon ylimmässä, 3. krs:ssa sijaitseva korkeatasoinen huoneisto. 80 m2 huoneistossa on 4 makuuhuonetta + parvi, 2 wc:tä; max. 10 henkeä. Tilava oleskelutila yhdistettynä täydellisesti varustettuun keittiöön. Iso avoterassi etelään grilleineen. Yläkerrassa sauna ja pesutilat. Langaton netti.

Talossa myös 2 x pesukone ja 2 x kuivausrumpu, jotta rinteessä kastuneet vaatteet saa nopeasti kuivaksi.

Taloyhtiöllä lämmitetty autotalli, jossa huoneistolla yksi parkkipaikka, numero 22.

Hinta

Viikkovuokrat sesongin mukaan seuraavasti [VARAA TÄSTÄ]

Joulukuu - maaliskuu 1900 €/viikko
Huhtikuu - elokuu 1600 €/viikko
Syyskuu - marraskuu 1400 €/viikko

Hintoihin kuuluu perussiivousmaksu. Siivousmaksu sisältää perusteellisen siivouksen ammattilaisen toimesta. Vuokrakohteen mukavuuden ja pitkäkäyttöisyyden vuoksi edellytämme vuokralaiselta, että huvila on palautettu asiallisessa kunnossa eli tiskit on pesty, jääkaappi tyhjennetty ja roskat viety pois. Ovet ja ikkunat suljettava lähtiessä. Liina- ja vuodevaatteet hoidettava itse tai jos käyttää talon liinavaatteita pestävä ja jätettävä narulle kuivumaan ennen lähtöä. Huoneistossa on pesukone. Kiitämme vieraitamme huolenpidosta.

20 € lisämaksusta laadukas kylpytakki omaksi omalla koolla.

Korkea sesonki joulu-kesäkuu

Matala sesonki heinä-marraskuu

Lisätietoa alueesta

Palvelut

Talvisesonki joulu-huhtikuu sekä kesäsesonki lokakuuhun asti. Etäisyys rinteistä 150 m, mahdollisuus lasketteluun myös Italian puolelle. Soveltuu talvisin erinomaisesti lasketteluun Port du Soleilin rinnealueella aina Italiaan asti. 150 hissiä, lähin hissiasema ja lipunmyynti n. 300 metrin päässä. Rinteet hyvin hoidettuja. Hissikapasiteetti riittävä.

Lähin huoltoasema 50 metrin säteellä kirkosta, joka on 100 m päässä huoneistosta rinnettä alas.

Lasten ja aikuisten hiihtokoulu. Kesäaikana upeat vaellus- ja retkeilymaastot, maastopyöräily,alamäkiajo polkupyörällä.

Samassa kylässä 18-reikäinen golfkenttä.

Suositeltavat nähtävyydet ja vierailupaikat: Annecy (eniten kuvattu postikorttimaisema), n. tunnin automatka ja Mont Blanc, jota pääsee hissillä ylös asti. 

Talon alakellarissa suksikomero numero 25 käytettävissä. Avain huoneiston avainkaapissa.

Vuokraus- ja palvelutiedustelut, Joel Lingman +358 (0) 50 5629250

joel.lingman@eerolehti.fi

Calendar:


Varaustilanne

Liikkuminen (Ajo-ohje)

Kylä sijaitsee 1200 metrin korkeudessa. Geneven lentokentältä on matkaa n. 85 km, lähellä Morzinea ja Avoriazia. Geneven kentältä myös bussiyhteys. Ravintolat ja kaupat sijaitsevat kylän keskustassa (n. 200 m). Kylässä auto ei ole välttämätön.

Jos vuokraat auton, tutkithan tarkasti kannattaako vuokrata Ranskan vai Sveitsin puolelta. Yleisesti Ranskan puolelta vuokraaminen on halvempaa, mutta Sveitsin puolelta vuokraan kuuluu ketjut, jotka ovat talvella alueella tarpeelliset.

Vertaile täältä lentoja Geneveen