VARAA TÄSTÄ

Ruukinranta 1, talo 2, Ruukinrannantie 59, 07750 Isnäs, Loviisa

"Very nice and comfortable house. There are other houses around, but it is quiet and calm there. The house is close to Helsinki, and also close to 2 beautiful cities - Loviisa and Porvoo. There are a lot of golf courses, it looked interesting, although we did not play. We collected mushrooms and berries and had a lot of fun in this place :)"

Kuvaus

130 m2:n pyöröhirsihuvila Sea Golf Rönnäsin golfkentän alueella, Itä-Uudellamaalla Pernajanlahden läntisellä aurinkorannalla. Neljä 2 hengen makuuhuonetta, yhteensä 8-10 hengelle. Alakerrassa 3 makuuhuonetta ja yläkerrassa 1 makuuhuone. Alakerran makuuhuoneissa 2 vuodetta kussakin, yläkerran makuuhuoneessa parivuode. Tarvittaessa vuodesohva ja lisävuode. Olohuoneessa takka. Uimarannalle n. 50 m, tenniskenttä vieressä. Sea Golf Rönnäsin golfkenttä 300 m:n päässä, golfaajat suoraan klubilta; kentillä on 27 reikää ja oma ravintola kesäisin.

Venepaikka ja soutuvene käytössä.

Talvella kysy pilkkimismahdollisuudesta.

Ruukinrannan golf resort-tontti sijaitsee Pernajan Isnäsin kylässä, 20 km Porvoosta ja ihanasta Porvoon Vanhasta kaupungista. Huvila on 50 m:n päässä merenrannasta, jossa veneellä tuloon sopiva laituri moottori- ja purjeveneille. Huvila soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.
Täydelliset keittiövarusteet, ulkogrilli ja takka. Oma sauna. Alueen läheisyydessä pienvenesatama (n. 100 m:n päässä), saaristomuseo ja tuotteitaan myyvä tilakauppa. Lähin ravintola A-oikeuksin Sea Golf Rönnäsissä, 400 m päässä.

Huvila soveltuu perheloman viettoon tai kokouksen pitoon. Rauhallinen ympäristö, musiikin soittaminen ulkona ei ole sallittua ja pyydämme terassilla hiljaisuutta klo 22.00 jälkeen. Mahdollisuus kalastukseen sekä pilkkimiseen, ilmoita varatessasi. Kalastusluvat tästä

Kauttamme myös mahdollisuus tilata opastettua kalastusta kipparin kera

Mahdollisuus polkupyörän vuokraamiseen hintaan 10 € per viikko, ilmoita varatessasi.

Sea Golf Rönnäsin tiloissa joka vuoden loppukesästä / alkusyksystä suosittu Rönnäs Goes 60s ja muita tapahtumia

HINTA

Kausi Sesonki HINTA
Viikko matala/korkea 1100-1300€
Vkl matala/korkea 500-1000 €

Perussiivousmaksu sisältyy hintaan sisältäen liinavaatteiden ja pyyhkeen vuokran 1 kpl per hlö per viikko.Jos tuot omat liinavaatteet ja pyyhkeet, vuokrahinnasta 75 € alennus. Siivousmaksu sisältää perusteellisen siivouksen ammattilaisen toimesta. Vuokrakohteen mukavuuden ja pitkäkäyttöisyyden vuoksi edellytämme vuokralaiselta, että huvila on palautettu asiallisessa kunnossa eli tiskit on pesty, jääkaappi tyhjennetty ja roskat viety pois. Kiitämme vieraitamme huolenpidosta.

Hinnat ovat 8 hengelle. 8 hengen ylittävät henkilöt 15 € per hlö per yö.

20 € lisämaksusta laadukas kylpytakki omaksi omalla koolla.

Korkea sesonki kesä-elokuu

Matala sesonki syys-toukokuu

Lemmikkien tuominen huvilalle on allergiasyistä kielletty.

Vuokraus- ja palvelutiedustelut, Joel Lingman +358 (0) 50 5629250

joel.lingman@eerolehti.fi

Calendar:


Varaustilanne

Ruukinrannantie 59, 07750 Loviisa, Suomi

Etäisyydet

Helsingistä itään 75 km, rautatieasema 80 km, bussipysäkki 4 km, ravintola 1 km, kauppa 18 km, naapuri 10 m.
Venesatama 100 m, Porvoo 30 km, Loviisa 35 km, Lahti ja Messilä 100 km.

Aja Sea Golf Rönnäsiin ja jatka tietä kohti Ruukinrannan mökkejä. Mökki on Ruukinranta 1, mökki 2. Mökin takapuolella on suuri parkkipaikka.

Varustus

Autopaikkoja + Auton lämmityspiste
Sähkölämmitteinen sauna
Takka
Koneellinen vaatteiden kuivauskaappi
TV + radio
Sähköuuni, jääkaappi, kahvin-vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikro, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, 12-hengen astiasto .

Lähiseudulla

Talon lähellä vain 30 min ajomatkan päässä sijaitsee kuuluisa Malmgårdin kartanolinnoineen, panimoineen ja puoteineen. Varaa etukäteen ja tiedustele lisää varatessasi tai kysy Malmgårdista numerosta 040 168 5271 tai malmgard@malmgard.fi.